Het terrein

 

Het terrein van zo'n 1300m² bestaat uit een tuin met beplanting, meerdere terrassen, het zwembad en een lager gelegen deel met grind. De tuin is onder architectuur aangelegd op meerdere niveaus,  waardoor aan de achterkant een deel dieper ligt dan de rest. Hierdoor heeft u mooi zicht over de gehele tuin met mooie bomen, die 's avonds zeer mooi verlicht is!

 

Terrassen

 

Aan de zijkant van het huis bevindt zich een terras waar u heerlijk vanuit de 2 slaapkamer kunt genieten van de ochtend. Dit terras bevindt zich de oostzijde van het huis waardoor het zonnetje heerlijk in de ochtend op het terras schijnt terwijl het dan nog heerlijk koel is. Vanuit de woonkamer komt u uit bij de Naya waar u heerlijk kunt eten. Hier staat een gas BBQ. Via deze Naya komt u uit op het grote terras met hierin het zwembad. Er zijn voldoende ligstoelen en parasols aanwezig. Vanaf de terrassen is een mooi uitzicht over de  tuin en beboming. In de punt van de tuin kunt u zelfs de zee zien. Het huis ligt zo'n 40 meter van de zee af, al is deze niet toegankelijk vanwege de rotsen. Echter indien u het pad volgt tot aan zee, heeft u een magnifiek uitzicht!

terras

 

Beplanting

 

In de tuin staan er diverse palmbomen. Uiteraard ontbreekt de citrus- en sinaasappelboom niet! Tevens zijn er geurvolle struiken rijkelijk te vinden. Het terrein sluit aan op een groter stuk bos dat een Zona Verda is. Deze strook is vrij ruw gehouden waardoor er vele planten en boomsoorten te vinden zijn. Door de vele bomen, planten en zeker ook de aanwezige rust heeft u het gevoel even alleen op de wereld te zijn.

 

 

Zwembad

 

Het zwembad is een rechthoek en heeft de afmeting van ruim 8 maal 4 meter. Het heeft vaste inlooptreden Het zwembad wordt wekelijks onderhouden en schoongemaakt, zodat u geen omkijk hiernaar heeft en zeker bent van een frisse duik.

terras

 

 

terras

 

Boedha

 

tuin

 

 zwembad