Indeling van het huis

 

Alle vertrekken in deze villa bevinden zich gelijkvloers en in het huis bevinden zich geen drempels. De slaapkamers en woon-/eetkamer zijn voorzien van airco.

U komt de villa binnen via de ruime hal. Dit is het centrale punt en via de hal gaat u naar de verschillende vertrekken. Via de woonkamer en slaapkamers kunt u het ruime terras betreden.

 

De villa is geschikt voor maximaal 6 volwassenen. Honden zijn ook welkom!

 

 

Woonkamer

 

De ruime woonkamer van zo’n 35 m²  met balkenplafond heeft een zithoek  en een separate eetkamer. De openslaande tuindeuren geven toegang tot een ruim overdekt terras. Verder is er een Flat TV met satelliet ontvangst (Ned. zenders), een geluidsinstallatie en een DVD speler aanwezig.

  

Keuken

 

De keuken beschikt over alle voorzieningen, inclusief een vaatwasser en magnetron.

  

Slaapkamers

 

Er zijn 3 ruime slaapkamers - elk ongeveer 14m² - met op alle slaapkamers elk 2 éénpersoons boxspringbedden (90 bij 200 cm) .

De bedden staan tegen elkaar, maar kunnen uiteraard van elkaar af geschoven worden.

De ‘master’ slaapkamer heeft een eigen ruime badkamer met bad en separate douche.

  

Badkamers

 

Er zijn 2 badkamers: één badkamer is bereikbaar via de ‘master’ slaapkamer en de andere badkamer is bereikbaar via de gang. Op beide badkamers bevindt zich een douche, een wasmeubel en een toilet. In de hal is nog een separate toilet.  Op één badkamer is tevens een bad.

 

Bijkeuken

 

Er is nog een bijkeuken, waar in zich een wasmachine en een wasdroger bevinden.

 

eetkamer

 

 

Comfort

 

Keuken

 

slaapkamer

 

Badkamer

  

Badkamer